Tuesday, 17 April 2012

Kerja Vs Hujung Minggu....

Salam pagi Selasa ( eyh tapi post dah malam dah nie.. ahaks ) .... Dimulakan dengan Bismillah... Disudahi dengan Alhamdulillah... Eceh... Pelik tak u all bila CikUna post entry di weekdays nie ??? hehe..

Saje je nak suprise ( sila abaikan keberanganan buah delima patik ni ye wahai rakyat jelata.. eceh.. ) 

Bukan apa just nak share something yang maybe u all semua yang sudah bekerja pernah lakukan iaitu.... STAFF CLAIM.. haaa cepat mengaku.. pernah buat kan ? kan? haaa ni la salah satu kerja yang CikUna pun 'ter'buat gak.. hehe.. Just nak meluah kepeningan bila ada beliau2 yang dok tulis pun menyiksa mata, dok susun segala resit2 & bill2 tunggang terbalik tak ikut tarikh... dan.. dan macam2 la peel diaorang ni khen.. huhu.. So, pesanan CikUna buat semua yang ingin buat claim, before submit tu make sure la ianya tersusun rapi & kemas kan ? At least sejuk sikit hati even ada typo calculation pun... eceh... Bertimbang rasalah anda sebelum claim anda ditimbangkan OK... hehe =P



Beberapa bahagian yang dibawa pulang... ( sudahnya kene marah dengan bapa tau coz bawa balik kerja kat rumah.. wuuu )

11 comments:

Ujie said...

akak dulu pun bhg akaun, ada la uruskan benda ni.

akak tak reti nak bebel org kalau bg resit tunggang langgang ni..tapi bos akak kuat bebel, bagusnya sume ikut arahan sbb tak larat dengar bebel..^___^

Woofer Storm said...

tak reti bab2 akaun ni..

Woofer Storm said...

slmt mlm..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lepaih ni kena mintak gaji up sket
sampai keja bawa ke umah
cian uols

Leeya Hezlin said...

Xpernah buat bahagian akaun masa kerja..
Pening juga kan..
Ada orang yg suka kumpul claim..3,4 bulan baru anta sekali..

Iffah Afeefah said...

Haha takpela keje buat xkn abis.

Tu kt ats tu ade org y ske majuk 44 hari

Azlan Strider said...

wah..terbaca post nie baru igt yang claim dah dua bulan tak buat..hehehe..company i masuk 3 bulan kalau tak claim kira burn laa tu..hehehe

Regards,
-Strider-

Woofer Storm said...

update jgn lupa..slmt mlm..

Woofer Storm said...

updte la~

kiera'sakura said...

tak suka bwk kerja blek umh..hihihi

Anonymous said...

x suke..x suke..x suke kire claim...huh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...