Thursday, 26 April 2012

Earth Quake 8.7 sr ........

Salam semua.....

Benda dah lama tapi baru nak update sekarang.. heh dah basi dah kan ? kan? AAK je.. 
Hari tu, 11th April 2012 = wednesday kan diistiharkan Public Holiday kerana Hari pertabalan Yang diPertuan Agong Tuanku Abdul Halim. Daulat Tuanku.

Okey, sebenarnya CikUna bukan nak cerita pasal Public Holiday tu tapi nak cerita yang hari tu CikUna dengan rakan-rakan seperjuangan ( skema je ayat.. hehe ), pergi ke Genting Highland, Pahang.... Memang betul2 teruja la coz itu adalah pengalaman 1st seumur hidup ( pssttt.. bikin malu jah..kui2 ) Punya teruja.. dok main semuanya dari yang tak best sampai yang best gilerrr.. ( eceh ayat tak menahan.. ) Tapi serious best, habis games outdoor dan indoor kami redah even tiket beli yang outdoor.. haha

Dan...dan bila CikUna sampai je rumah semua dok tanya, " KakChik tak rasa Lindu ke ?? Haaaa ??? CikUna dengan terpinga2nye + muke tak perasan apa2 pun mengaku je tak rasa pun.. hoho.. tapi current news menunjukkan banyak kawasan yang terlibat especially di Indonesia.. Alhamdulillah tak de nyawa terkorban ( eyh ade kot ntah.. ) Apa pun semoga ia menjadi satu peringatan untuk kita dari ALLAH...

*** Jum layan je la gambar yang ado.. hehe gambar fliers je lor.. tak menyempat nak berposing bila dah leka bermain2 tu.. hehe




~ ( ^.^ ) // : Apa yang terjadi ada hikmahnya. Kerana apa yang pahit tu disebaliknya tersembunyi suatu kemanisan yang tak terhingga...

\\ ( ^_^* )~ : Ya ALLAH, tabahkan hati hambamu ini.. berikanlah daku kekuatan dalam menghadapi segala dugaanmu Ya ALLAH. Tetapkanlah iman kami semua hambamu. Jangan kau pesongkan hati kami kejalan kemungkaran.. Kasihanila IbuBapa kami sebagaimana mereka mengasihi kami.. Amin ya rabbal alamin...

8 comments:

Ujie said...

akak pun tak penah sampai genting highland tu. sbb lebih suka tmpt tenang mcm cameron, kundasang..

una, mana aci..tengok gambar flyers je!

CikUna said...

kak ujie : Aci la tu kak.. fliers kan ada semua jenis permainan.. siap peta lagi.. hehe letak gambar una tak comel la coz semuanye muke tak sedia.. ewaahhh alasan.. =)

Hanis MY said...

bestnyaaa akak tak pernah sampai genting... kalau pg nanti sure jakun dan excited... take care una comeii...

Tukang Karut said...

aku rasa kalau aku masuk genting mesti aku mabuk....

Puan Besar Shag Yahaya said...

Nak p lagi skali Genting ! Aritu p Shag tak naik Solero Shots >.<"

Iffah Afeefah said...

errr seronok tu

nk g lagiiii

Woofer Storm said...

semoga anda temui kebahagian yang dicari..sy doakan ye..

kiera'sakura said...

mana nk rasa gegaran klu dh kt genting tue gegar time main sume tue kan..hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...