Sunday, 15 April 2012

Aku adalah Aku...

Salam sejahtera semua... Sorry lama sangat tak mengupdate ni... blurrr sangat2..

Hurm.. tiba2 terlintas sesuatu yang maybe boleh disharing iaitu.....

SEMUA ORANG TAK SEMPURNA. OLEH ITU, ALLAH JADIKAN SETIAP INSAN UNTUK SALING MELENGKAPI ANTARA SATU SAMA LAIN. JADI RASANYA TAK PERLULAH KITA BERLAKON ATAU HIPOKRIT UNTUK MENJADI ORANG LAIN SEMATA-MATA UNTUK MENDAPATKAN SESUATU ATAU SEBAGAINYA. JADILAH DIRI SENDIRI DAN BERUSAHALAH UNTUK BERUBAH KEPADA KEBAIKAN...

Eyh apa2 lah yang CikUna typing ni kan ? Kan? Tapi rasanya fakta tu betul kot.. CikUna buat berdasarkan dari kajian ( ayat tak menahan tue.. ngee =P ) dan.. dan.. pengalaman orang lain dan juga diri sendiri.. Of Course la der dah nama pun berdasarkan kajian.. hehe

macam si L yang cute nie.. dia tak tau nak berpura kura.. jujur & manja je.. hehe ( credit )

Tilik~Belek~CikUna :: tak perlu engkau ragui... eyh ternyanyi pulok.. dush2
                                 :: Jangan compare daku dengan yang lain kerna daku hanya mampu jadi diriku sendiri.. 
                                   owh hidup...
                                 :: Semoga u all semua sentiasa tabah dalam mengharungi liku2 kehidupan ya..
                                 :: Tahun ni ramai pule member2 sek menengah yang naik pelamin.. huhu tak dan nak
                                   berkejar.. Ampun korang.. mana yang sempat je Una datang huhu.. Thanks jemput
                                   kami untuk meraikan majlis korang !! so sweet !!

12 comments:

Ujie said...

menjadi diri sendiri lebih mudah, berpura2 cuma menyeksa diri.

tapi cuba berubah jd baik dgn pura2 jd baik..itu berbeza pastinya..

Hanamiko Sakura said...

buat apalah jadi orang lain.. jadi diri sudeh... :P

cotton candy said...

setiap insan mmg x sempuran..sebab 2 kita kena terima ketidaksempurnaan insan lain supaya dia menjadi sempurna..hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ur turn naik pelamin pun inshallah coming soon....syoknyer blh mkn nasik kenduri...ai dh berthn x mkn ni

Tukang Karut said...

betul la tu kot...

Hanis MY said...

tak suka juga dgn org hipokrit takkan ke mana kalau kita ada attitude macam tu... cik una comeii sihat ke? take care ye...

Cik Saila said...

tak perlu berpura2..satu hari nanti org akan tau juga..

comel sgt la si L tu..kiuttttt sgt :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Jadi diri sendiri bari coolio. Buang karen je jadi orang lain. Tak siok :P

Aliff Haikal said...

Allah jadikan setiap dari kamu berpasangan supaya pasangan kamu menjadi pelengkap kepada kelemahan diri kamu :)

Leeya Hezlin said...

Jadilah diri kita sendiri..
Apa2 pun kekurangan kita,kita terima..
Insyaallah pasangan kita yang akan melengkapi kita nanti..

Woofer Storm said...

aku tetap aku..bukan kau,bukan juga dia..

Iffah Afeefah said...

Yeahhh mcm knl je si l ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...