Tuesday, 8 May 2012

Lagu Iklan Susu (^_^*)//


IBU.... IBU....
ENGKAULAH RATU HATIKU....
BILA KU BERDUKA...
ENGKAU HIBURKAN SELALU...
IBU.... IBU...
ENGKAULAH RATU HATIKU...

Salam u all... ingat lagi tak lagu nie ?? Tau tak how to sing this song ?? haaa... ce nyanyi time duduk bersendirian , jauh dengan ibu.. amacam ?? mesti meleleh tau.. wuuu lagu ni famous sangat.. CikUna pun hafal lagu nie tak pernah lupa.. Sayang Ibu.. Terima Kasih Ibu.. Jasamu tak mungkin dapat kubalas sampai hujung nyawaku... Actually ada lagi satu lagu yang CikUna selalu letak atas meja study dulu time sekolah menengah.. Al maklumlah 5 tahun duduk asrama.. iskh.. lagu tu ada spirit untuk Una rajin study.. Tak tau kot ada antara U all yang pernah tahu lagu nie.. lirik dia ala2 lagu susu fernleaf ni gak tapi sebenarnya dia lagu iklan susu Nespray... macam nie... mesti u all tau punya la..

SAYALAH PERMATA ANAK KESAYANGAN,
KEBANGGAAN IBU DAN BAPA,
SAYA DIBESARKAN DENGAN KASIH SAYANG,
HANYA YANG TERBAIK UNTUKKU,
MENJADI HARAPAN DI MASA HADAPAN,
SAYALAH ANAK YANG CEMERLANG....

Ok lah, bersempena hari ibu yang akan datang nie.. apa benda paling special yang u all akan buat dulu ?? hehe jangan tanya CikUna la coz hari2 adalah hari ibu & bapa CikUna... Selagi mampu nak bermanja, bergurau senda, bermain, mendapatkan nasihat dan pandangan.. macam2 lagi la.. CikUna percaya, tak ada seorang ibu dan bapa pun yang tak sayangkan anak2 mereka kan? Tapi tak tahulah macam mana masih ada lagi yang sanggup buang2 anak, dera2 anak... huhu

Tilik~Belek~CikUna : :- Syurga Anak, terletak dibawah telapak kaki IBUnya..
                                 : :- Keredhaan ALLAH terletak pada keredhaan IBUBAPAnya..
                                 : :- Untuk renungan bersama. kerana CikUna juga seorang anak dan mungkin suatu hari 
                                      nanti juga akan mempunyai anak2...

8 comments:

Tukang Karut said...

tetiba terasa nak nyanyi je...

Woofer Storm said...

haram hukumnya menyambut hari ibu..kerana itu perayaan kristian yang digemburkan..hari ibu setiap hari,hargai mereka setiap detik bukan hanya setahun sekali..sekadar pandangan..

maaf andai ada terasa.slmt mlm..

Iffah Afeefah said...

lagu ni best kan

bg sy stiap hari hari ibu

Ujie said...

masih teringat bdk prmpuan yg nyanyi lagu ibu..ibu..tu. Lagu tu mmg sentimental sungguh.

Hanis MY said...

sweetnya entri cik una comei ni... setiap hari adalah hari ibu stuju dgn komen kat atas tu...

Azlan Strider said...

selamat hari ibu!!!

Regards,
-Strider-

kiera'sakura said...

setiap hari adalah hari ibu bapa, sayang mama papa hari-hari ;)

Layyinul Harir said...

tetibe rindukan ummi..

cik una,tq follow.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...