Saturday, 12 May 2012

Number One For Me...

Salam.. just nak share lagu nie...
IBU, you are the number one for me.... Love You ..



Layan je lagu Maher Zain  yang awesome nie...

*** Hari sabtu yang blur... hari nie sepatutnya CikUna kene attend exam PTD dekat Sek Men Sek 27 Shah Alam... Tapi CikUna tak yakin coz tak sempat nak study apa pun... Asal balik rumah letih dengan kerja office yang tak pernah nak habis2 tu.. iskhh

*** Hari nie ada career fair dekat Stadium Nasional Bukit Jalil ( heh bukan hari nie je, actually dari 11/5/2012 - 13/5/2012.. sila lah bersesak disana bagi yang sedang mencari2 kerja hehe... )

*** Semalam CikUna bermalam di rumah my best friend~ Aimie~... ada sesi meluah perasaan sikit setelah sekian lama tak berjumpeh. eceh padahal selalu hangout.. lalala

24 comments:

Tukang Karut said...

No. ! for me too...

Ujie said...

exam tu..4kali pegi. muak jwb soalan dah..

Iffah Afeefah said...

Smue post lagu ni hehe

Telor Power said...

cuba lagi ye cik una
byk2kan mmebaca dan study

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

MZ song paling hit this week kot ngeeee

Hanis MY said...

sweetnya una ni hehe... best2 jumpa kawan satu kepala dan sesi meluah perasaan itu perlu okeh hik2...

Saya Disini said...

melawat cini

reenapple said...

heeee... good luck exam.. =)

PTD apa tu?

Azlan Strider said...

baru dengar kat dalam kereta aritu..sebenarnya sy xde laa minat sangat maher zain nie tapi lagu nie memang tak dinafikan yang memang best..hehehe

Regards,
-Strider-

Woofer Storm said...

tak cuba mana nak tahu..

#dahulukan usaha baru lihat hasilnya bagaimana..slmt mlm^^

kiera'sakura said...

lagu hari ibu yg macam mana pun mesti tersentuh hati kan.. hihihi

CikUna said...

TK : Ye lor no 1 for you is Cik Suri okey.. hehe

Kak Ujie : Nie 2nd time una dapat panggilan tapi serious tak sedia.. soalan memang mencabar kan kak ? hehe

Iffah : lagu yang awesome tuu.. =)

TP : Baik.. InsyaALLAH tak ada aral tahun depan una akan usaha lagi.. study sampai lebam baru best nak g exam.. hehe

Kak Ayu : lagu nie memang awesome khen ?? for u also.. =)

Kak Hanis : Setuju.. berkawan biar 1000, bercinta biar 1 kan.. eceh.. thanks mama akachan =)

SD : Thanks ya..

Reenapple : PTD tu stand for Pegawai Tadbir Diplomatik.. thanks ya sis..

AS : yup.. lagu tu memang best.. lirik dia tu yang buat kita tersentuh.. ermm..

Achie : Thanks ya.. InsyaALLAH next year i will attend that exam again.. i will do it !!

Cik Kiera : ha'a memang betul pun.. lagu apa pun mengenai ibu semuanya pasti menyentuh kalbu..

Bidadari Syurga said...

amboi blog oshem... akak dah follow... salam kenalan. thanks sudi baca S7Wpicisan kami...

ooooo... akak minat laguni gak... aritu ingtkan kat usha bukit jalil gak.. alih2 demam... hancus harapan...

adrenalina said...

suka jugak lagu ni...comel maher zain

Jo-Blogger said...

singgah sini mengomen..boleh ye..i follow u.nt follow me back ya..

http://johariblogger.blogspot.com

MawardiYunus said...

lgu ni sgt bes

Papa Mifz said...

lagu tuh sgt sedap utk di dengar...:)

Leeya Hezlin said...

Sangat suka lagu ni..
Penghargaan untuk ibu-ibu kita dan ibu-ibu di seluruh dunia..

Ujie said...

Una..bila nk update? Jun dah ni..^___~

adrenalina said...

best....lagu ni sgt best...suka maher Zain!!!

~SaL IjOu~ said...

lagu tu mmg ohsem!~ ^^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x der update new n3 ker???

Azlan Strider said...

luah hati smbil gosip2 skit lettew..hahaha

Regards,
-Strider-

emira87 said...

ape..??tertarik dgn last paragraph cikuna kiter ni..besfren??hihi..nak kenal dgn dia boleh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...