Friday, 6 July 2012

Demam Bola....

Salam sejahtera & Salam 1 blog semuanya... Lama dah tak update bloc CikUna ni.. Ni pun dipaksaan (owh my manglish)... Maka terhasillah entry yang bermotifkan bola..

Back to the title of the blog 'Demam Bola'.. Even dah Terlewat nak juga ucapkan Tahniah pada Team sendiri - Sepanyol the vasss... Eceh macam la CikUna yang main kan.. Tapi menang tak Dinafikan ramai antara u all yang sanggup tak tidur malam or berjaga pagi2 buta tu semata nak tengok Euro Final tu kan? Kan? Jangan nak tipu la sebab CikUna nampak muka2 ngantuk u all dekat belakang pintu gol tu la..hehe

Jangan tak percaya CikUna pun antara yang Berkampung dekat de an TV tu.. Siap dah tidur petang tu konon tak nak bagi timing tidur tu lari haha.. =) tapi serious excited sebab Team CikUna yang ke Final tau... CikUna siap record siapa yang jaringkan goal & minit keberapa okey.. Tak percaya juge ke ? Hokey, 1st goal by David Silva pada minit ke 14, 2nd goal by Jodhi Alba pada minit ke 41 3rd goal by my Fernando Torres
pada minit ke 84 & the last goal from Juan Marta pada minit ke 88... Hehe

My Hero... hehe

So,pada team lain tu tak apa next Euro boleh Cuba lagi k.. All of u are very talented.. Ceh mengalahkan coach tepi Padang tu haa.. Haha



7 comments:

Tukang Karut said...

oooo... laaaa... dah abis ke?

reenapple said...

ah... aku dah tak suka bola... uhuh, Entah... dah lama bola tu tak jadi sebahagian minat aku.. ehehe.

emira87 said...

hahaha..seyesly..cikuna kiter ni mmg minat bola ke??

kiera'sakura said...

x ske yg euro pnye.. klu mesia suka la..hihih

Iffah Afeefah said...

da xdemam bola kan

Hanis MY said...

Peminat bola rupanya una ni

Hanamiko Sakura said...

kalau tengok bola,, dialah yang paling bising!! hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...