Saturday, 31 March 2012

Earth Hour 2012

Assalamualaikum w.b.t kepada sahabat semua...

Yoes lama tak update blog tau.. sila lah babab tuan punye belog ini.. hehe...

Malam nie adalah malam earth hour sedunia.. Tak lama pun cuma 1 jam je kan ?? U all tutup tak electric segala nie ?? alaa mesti ade yang sokong kan benda nie ?? hehe Chill CikUna tau dah.. Coz adik CikUna pun sama, tutup je lampu tapi pasang kipas & beron9.. hikhik.. Apa2 je la Labu.. Just nak share yang kalau kita sayang bumi kita sila tolong jangan mencemarkan ia atau membuat sesuatu yang boleh menyakitkan ia coz kita kan sama2 tinggal kat BUMI ALLAH nie.. Tak semestinya time Earth Hour je kan cara nak lindungi BUMI nie.. banyak sebenarnye tau.. haaaa cube share kat sini meh... hehe

credit to google lor der.. hehe..

Tilik~Belek~CikUna :  kat kampung Una ni diorang macam tak pulak nak tutup2 lampu segala.. hehe

11 comments:

yad'z said...

tak sambut.. hhuhuuhu

Tukang Karut said...

rumah aku hari2 tutup lampu...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag tak pernah join lagi EH ni. HAHA :D

Papa Mifz said...

kalo tak tutup langsung pun tapi tutup sikit pun jadi la..:)

lisa said...

serius tak ingat pasal Earth Hour ni. tahu2 je dah pukul 9.30. huhu :(

Ujie said...

Akak tak off lampu masa tu pun.
Tapi akak gunakan mentol2 jimat tenaga, minimakan plastik masa beli brg.

Nisa Greennnpanda said...

bgus la Una support Earth Hour, hehe...
akak xjoin ari tue, coz time tue wedding cousin, yup, mlm tue la..

lame xjenguk sni.. >_<

Woofer Storm said...

tak layan pun time tu,bab ada keja nak setttle ari tu..

Hanis MY said...

wuwuubtatau pun pasal earth hour ni, bagus tul una comeii ni...

Leeya Hezlin said...

Xoff pun lampu masa hari kejadian..
Ehehehe

Saya Disini said...

dh terlepas la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...