Tuesday, 14 February 2012

No Idea la.... Hentam aje la eh ??

 Ombak Rindu–Hafiz/Adira 


Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku



Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung



Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku



Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti



Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya



Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


haha... actually CikUna tak de idea nak buat ape untuk entry kali nie... hurm tapi sesoarang sahabat macamnye ternanti2kan & rindu entry CikUna je, so inilah hasilnye... Saje je letak lirik lagu nie sebab sahabat CikUna tu suka layan & menghayati lagu yang maybe ade feel @ kenangan between dia & dia heheh.. ( boley terima tak bro Achie ?? ) Aci ke tak aci ? Cube teka.. ngee ( ^_^ )

Dan...dan...CikUna letak pic tu sebab CikUna sangat2 suke dengan pemandangan a.k.a background die.. sweet sesangat. Mesti ada teknik nak snap pic yang macam ni kan bro Achie ? Eceh.. tetiba je tanye coz bro CikUna nie suke snap2 pic a.k.a photographer hehe... Ditambah dengan Macro lens yang baru beliau beli tu.. Chill kan bro Achie CikUna u all ??? ( saje je potong tak nak bagi peminat bro Achie BOM blog nie..=P )


*belek~Tilik~CikUna : Memang betul2 tak ada idea la kat blog nie..huhu 

11 comments:

Nisa Greennnpanda said...

lgu ape nie? lalalala~..
(xbrape knal lgu mlayu, huhu~...)

pic tue mmg cntik, hehe..

Woofer Storm said...

takpe,idea jgn dipaksa bila dimnjelma terus terkam masuk dalam blog..ehhe



#terima kasih,takde peminat der..biasa2 je la..kenangan tetap kenangan,yang pasti sy sudah kehilangan,,tak perlu memaksa pada yang tak sudi..cik una kan ada.hehee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

my fav song
touching sgt

Woofer Storm said...

bz nmpak?ehhhee

takpe,update jika mampu..jgn pksa diri..slmt pagi^^

Nisa Greennnpanda said...

owh...pgl hanisah eh?
hanisah-chan...ok ke x? >_<

Nisa Greennnpanda said...

ehhhhh...
akak salah type lak..
tue la, bkak tab byk2, hoho...XD

gomenasai, Una-chan~.. ">_<

psttt, bile nk update? hehe...

Hanis MY said...

ayu sgt maya karin bertudung... auww lagu niii best2!

Woofer Storm said...

ombak rindu bz ke??hehee takpe,kalau ada masa update ..pentingkan apa yang lebih penting

slmt mlm..

Mishter Izwän said...

sy pun suke lagu ni, tp tak hafal lirik. pas ni kalau dngr lagu tuh boleh tgk blog ni skali

Leeya Hezlin said...

ada juga entry dari cik una..
saya ni malas sikit nak update..
hehehe..
en achie tu selalu juga minta update..hieeeee..

p/s:thanx sebab singgah my blog.. :)

semutsengal said...

lagu apa ni ?


taktau. taktau.


LALALALALALALLALALALALLA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...