Saturday, 11 February 2012

PerbezaanNye Kini & Dolu2...

Salam Maulidur Rasul...
tidak terlambat untuk aku ucapkan... hehe

aku masih ingat kenangan ketika menyambut sambutan maulidur rasul dekat sekolah...
bersama rakan2... guru2... serta warga sekolah...
dan pihak sekolah mengadakan pertandingan mencipta kain rentang yang cantik lagi kretif...
sampai ada yang tak tidur malam nak menyiapkan kain rentang tu....
acara dimulakan dengan perarakkan keliling kampung...
sambil berselawat... bila sampai check point pengadil, kita orang selawat kuat2... bila tak ada pengadil, borak2... hehehe
finally, kumpulan aku menang...
aktiviti macam biasa... ada ceramah jemputan...


sekarang ni aku rasa jarang sekolah2 buat perarakkan...
sekarang, aku follow juga... 
follow majlis maulidur rasul dengan warga2 emas di desa terchentaku ini...
marhaban ya marhaban....
sebelum memulakan ceramah....
marhaban dulu... lepas tu bagi2 bunga telur...




marhaban ya marhaban.... =)


6 comments:

Hanis MY said...

seronok dpt join aktiviti macam tu...wah kenangan tu sebab menang perarakan..tahiah!

Ujie said...

bagusnya cik adik ni..rajin join aktiviti kat kg tu.

*salam kenal!

Telor Power said...

:) terima kasih krn dtg jengah blog yg tak seberapa tu.


salam kenal2 eh

CikUna said...

Ujie : yup.. tahnks sis ujie...

Telor Power : u r welcome.. blog bro pun gempak gak..

Woofer Storm said...

bgusnya dia ni..ni nak ngorat lebih ni..ahhaaa

Telor Power said...

cikUna: terima kasih...jgn la puji2 kan dah malu nie kehkehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...