Monday, 27 February 2012

K.E.N.T.U.T

haaaa sudah.. apa yang u all semua fikir pasal tajuk entry ni ?? Sapa kentut paling kuat, dialah yang terbau busuknye.. ahaks.. Alaa macam la u all semua tak kentut kan? kan ? Kentut pun ada berjenis-jenis bukan ?? Ada yang bunyi kuat , bunyi slow, ada gak yang tak perasan pun tiba2 je semerbak kan.. ekeke.. Orang kata kalau kentut bunyi kuat tu tak berbau dan sebaliknya.. tapi ntah le betul ke idak.. toing2..
syuuuhh.. diam2 tau coz ni pun curi dari google =)
Dah2 stop berfikiran tersesat pasal tajuk entry nie.. Biarkanlah kentut berbunyi bersama2 bauannya ok?? Chill.. ^^ Sebonarnye CikUna just nak share je apa kebaikan K.E.N.T.U.T yang CikUna baca dari artikel nie klik.. jom menghayati..eceh..


“Kentut, jika kerap dihidu boleh menyembuhkan perbagai penyakit berbahaya seperti sakit kepala, gangguan pada mata, emfisema, lelah, bronkitis sakit jantung dan lain lain. Setiap tahun, kira-kira 130,000 rakyat AS telah pulih daripada perbagai penyakit disebabkan menghidu kentut dan ramai lagi berasa lega daripada penyakit serius kerana terlalu lama terdedah kepada keadaan itu,” kata seorang doktor yang bertugas dengan Pusat Kawalan Penyakit (CDC) AS.


Menurut laporan yang akan dikeluarkan CDC, setiap tahun kentut mempulihkan 800 kes serangan jantung, 250 kes angin ahmar,30,000 lelah dan 50,000 kes sakit telinga. Disebabkan masalah makanan tidak teratur, kini ramai rakyat Amerika menghidap kembung perut.


Jadi, apa yang u all semua fikir sekarang ?? perasaan ?? hurmm.. CikUna ?? hikhik..


Tilik~Belek~CikUna : Nak happy2 kan diri, sampai terjumpa info pasal kentut pule.. Aci kan ??

16 comments:

Tukang Karut said...

hoho... jadi tak salah la rasanya tabiat membau kentut sendir ek...

Liza Razak said...

malu nk kentut kat public...hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hikhi semua org ader part ni ngeeeee
jgn kentut kuat sgt dh la hikhik

Ujie said...

ish..susah nak caya.
takmo percaya...tak rela hidu bau gas tu! ^__^

P#eoniX said...

hakhakhakhak...sedot...jangan x sedoooot....huhuhhhh!!!!!

yad'z said...

berguna gak kentut nieh walaupon busuk.. ciss. ><

HeNRieTTa JoSe said...

ekeke....xsanggup lew....kang pingsan plak overodose...ekekeke...

Ros said...

Salam ziarah.....

Hanis MY said...

ha ye ke? baru tahu ni... surprising! hehe...

Papa Mifz said...

muahaha...lawak la pulak bilo baco laporan tuh...

Azlan Hasan said...

hehehe...selalu kalau cerita pasal kentut mesti orang igt yang negetif jer..hehehe

Regards,
-Strider-

Hanamiko Sakura said...

ye ke?? ish2 =P

CikUna said...

Haha.... Fakta ke auta ?? Ce teka ??

CikUna said...

Haha.... Fakta ke auta ?? Ce teka ??

Cikgu Ma said...

jangan tahan kentut, senak nanti...hhe

Woofer Storm said...

haha fakta ke ni??mcm auta je..ehehe

slmt malam cik una...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...